Obvestilo

24.12.2020

Spoštovani,

Stanovalci bodo danes prejeli novoletno darila od Božička. Žal jim daril letos ne bo mogel deliti osebno, jim je pa poslal lepe želje za praznike, veliko zdravja in zadovoljstva v novem letu.  

Čestitke prihajajo iz vsem strani. Včeraj smo jih prejeli tudi od študentov Fakultete za organizacijske vede v Kranju. Zahvaljujemo se tudi vam za vse poslane lepe želje.

Prejeli ste obvestilo glede soglasja za cepljenje. Prosimo vas, da če še niste poslali soglasja, da ga čim preje pošljete ali prinesete do doma.

Cepljenje za stanovalce, ki niso preboleli COVID – 19 in imajo podpisano soglasje o cepljenju, bo potekalo v nedeljo, 27.12. 2020. Da bomo opravili cepljenje v predvidenem času, nam bodo pomagali zdravnik in dve diplomirani medicinski sestri iz Zdravstvenega doma Kranj.

V prihodnjih dneh vas bomo prosili tudi za sodelovanje pri izpolnjevanju ankete o zadovoljstvu s strani svojcev naših stanovalcev. Tudi pri tem vas bomo prosili za odzivnost.

Še naprej se trudimo zajeziti širjenje okužbe. Trenutno je obolelih še 5 stanovalcev, 5 stanovalcev je ozdravljenih in bodo danes zapustili rdečo cono.

Vodstvo doma


Nazaj